• Studietur til Granada

    - Alhambra Palace, Alpujarra bjergene og det spanske sprog

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Granada

Beliggende mellem Spaniens højeste bjergkæde, Sierra Nevada og det funklende Middelhav, har Granada virkelig det bedste fra begge verdener. Men Granada er ikke kun en perfekt destination for studieture og skolerejser på grund af sin placering.

Fascinerende historie at udforske

Et hurtigt blik på Granadas utrolige arkitektur vil fortælle jer, at byens historie er lang og kompleks. Den bedst kendte bygning i Granada er den storslåede juvel Alhambra, hvis paladser, terrasser og haver ikke kan undgå at imponere. Nu officielt et World Heritage Site, vil et besøg hertil give jer stor indsigt i Granadas islamiske historie. En vandretur gennem det tidligere arabiske kvarter Albayzin - en labyrint af stejle, smalle stræder - vil også være som at tage på en inspirerende rejse tilbage i tiden.

Også et besøg værd er Capilla Real, der er opført som et mausoleum for Spaniens mest berømte monarker. Det gotiske Capilla Real (Kongelige Kapel) er endnu mere imponerende end Granadas meget større og tilstødende katedral.

 

Flamenco-dansen

En studietur til Granada vil også give jer chancen for at se Flamenco i sin fineste og mest originale udtryksform. Mange af Spaniens mest berømte Flamenco dansere er kommet fra Granadas traditionelle sigøjnerkvarter, Sacromonte, hvor det stadig er muligt at fange en improviseret performance eller to.

 

Overkommelig og billig by

Foruden at være en fantastisk by med overdådig natur og arkitektur hører Granada også til en af de billigste regioner i Spanien. For alle på et budget er Granada et kærkomment sted at søge hen på en studietur eller grupperejse.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.825,-


Læs mere