• Kulturelle Krakow

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Krakow

Kulturelt rig, historisk fascinerende, smukt beliggende og forholdsvis billig. Sådan kan byen Krakow beskrives helt kort.

 

Tættere på Anden Verdenskrig

Krakow er ikke blevet opdaget som studietursdestination på samme måde som fx Amsterdam, London, Paris eller Rom, men byen har meget at tilbyde til en indholdsrig og spændende studietur eller grupperejse. Ikke mindst med fokus på middelalderlig arkitektur eller Anden Verdenskrig.

Krakow slap nødigt fra Andens Verdenskrigs ødelæggelser og bombeangreb, men blev forfulgt af Nazi-Tyskland. Krakows 55.000 jøder blev sendt til Auschwitz' dødslejr. Den sovjetiske hær befriede byen kun for at etablere et kommunistisk diktatur i stedet. Heldigvis blev Krakow sparet den ødelæggelse, der ramte Warszawa og byens rige kulturarv opstod relativt uskadt fra krigen. Byens historiske centrum (sammen med Auschwitz-Birkenau tidligere nazi-lejr, og den nærliggende Wieliczka saltmine) er indskrevet på UNESCOs liste over World Heritage Sites.

Overraskende mange kunstværker og historiske bygninger

Som en ledende kraft i den polske økonomi, huser Krakow flere kunstværker og historiske bygninger end nogen anden polsk by og er landets mest populære destination. Også hvad angår studierejser.

 

Oplev Auschwitz og Birkenau

Den bedste måde at udforske Krakows historiske hjerte er til fods. Følg den kongelige rute for at se nogle af byens mest berømte bygninger såsom den storslåede St. Adalberts Kirke og Wavel Slottet. Udforsk de smalle gader og restaurerede synagoger i Det Jødiske Kvarter, hvor mere end 50.000 jøder blev indespærret under Anden Verdenskrig. Kør en tur ud til Auschwitz og Birkenau for at prøve at forstå de grusomheder, der skete i koncentrationslejrene, eller besøg saltminerne og Tatrabjergene for at værdsætte de naturlige herligheder Polen.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Krakow

Faglige besøg & seværdigheder i Krakow

Fra Den Sorte Madonna til KZ lejreLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Krakow

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Ved busrejse er prisen afhængig af, hvor mange I er i gruppen. Den bedste pris fås ved en fyldt bus. Vi har mange busstørrelser, og kan derfor altid tilbyde markedets laveste priser.

 

Egen bus til Krakows 6 dage / 3 nætter

Periode

Passagerer antal

49

61

01.11.17. - 28.02.18

fra kr.

1.575

1.540

01.03.18. - 31.10.18

fra kr.

1.975

1.940

Fly til Krakow 5 dage / 4 nætter

01.11.17. - 28.02.18

fra kr.

2.495

01.03.18. - 31.10.18

fra kr.

2.895

Prisen inkluderer:

Fly- eller bustransport tur/retur
Ved busrejser: Bussen er disponibel til udflugtskørsel under opholdet
3 eller 4 overnatninger i flersengsværelser
3 eller 4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!