• Studietur til Lissabon

    - nellikerevolution, opdagelsesrejsende og EU-politik

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Lissabon

Fra diktatur til moderne demokrati

På 30 år er det lykkedes portugiserne at skubbe udviklingen fra diktatur og middelalderlige produktionsformer på landet til moderne demokrati og en formandspost i EU-kommissionen. På trods af landets position som udkantsområde, har Portugal placeret sig centralt i det europæiske samarbejde med en hastigt voksende handel og industri. Lissabon er centrum for denne udvikling, men byens historiske bygninger, de kompakte gader, de afskallede husfacader, sporvognene og kastanjesælgerne har fastholdt Lissabons uantastelige charme og den fortættede stemning af storby.

Hvorfor besøge Lissabon på en studietur eller grupperejse? Lissabon, Portugals hovedstad, er en af Europas mest maleriske og levende byer. I 2010 blev Lissabon for anden gang valgt som Europas førende "City Break destination" af det prestigefyldte World Travel Awards og slog byer som Madrid, London, Prag og Istanbul.

Nu handler det godt nok ikke om en byferie, men om at få en lærerig studietur, men det gør ikke Lissabon mindre aktuel.

 

Lissabons storhedstid

Portugal havde i mange hundrede år status af europæisk stormagt på linje med England og Frankrig og det ses tydeligt i hovedstaden. Der er uanede mængder af imponerende slotte og klostre. Lissabon er en vidunderlig og charmerende by med seværdigheder for enhver smag. Besøg Lissabon for byens historie (efter Athen er det den ældste by i den europæiske union), for dens sporvogne, monumenter, broer eller bare for at se verden.

 

Rig på seværdigheder

At vandre rundt i Lissabon er i sig selv en attraktion og I vil hurtigt føle jer som opdagelsesrejsende. En bred vifte af skelsættende bygninger såsom museer, klostre og super moderne bygninger konvergerer i et livligt kludetæppe, der pirrer fantasien. Snyd heller ikke jer selv for en interessant tur i sporvogn 28, der kører gennem de gamle og charmerende kvarterer.

Sørg for at køre helt op til Castelo de Sao Jorge, der er Lissabons gamle middelalderborg.

En anden Lissabon seværdighed, der med fordel kunne være en del af programmet - for blot at nævne en enkelt - er Gulbenkian-museet. Her finder I imponerende kunstsamlinger fra oldtidens Egypten til i dag samt den smukkeste subtopiske have.

Kort fortalt, I vil ikke fortryde at lade Lissabon danne de smukke og charmerende rammer for jeres studietur eller grupperejse.

 

Seværdigheder og faglige besøg i Lissabon

Seværdigheder og faglige besøg i Lissabon


Læs mere

Priser Lissabon

Priser Lissabon
fra: 
kr. 2.585,-


Læs mere