• Studietur til Spanien

send mig et tilbud

Studietur til Spanien

En studierejse til Spanien byder på sprog, historie, kultur, musik, geografi og meget mere. Landet har en meget dramatisk historie, der rummer politiske, økonomiske og kulturelle aspekter, der dækker ethvert fagligt behov.

På teknologiens, videnskabens og arkitekturens område har Spanien gennemgået en voldsom udvikling siden 2.verdenskrig og ikke mindst siden demokratiets indførelse efter Francos død i 1975. Den spanske forfatning giver regionerne et vist selvstyre og ikke mindst i Catalonien er der stærke kræfter, der kæmper for selvstændighed. Dette hænger sammen med, at den økonomiske og teknologiske udvikling er længere fremme end i det øvrige Spanien.

De spanske storbyer har hver deres særtræk, hvor økonomi, politik og teknologi kan studeres især i Barcelona og Madrid, mens kultur, traditioner, musik og den arabiske påvirkning kan studeres i Malaga og Granada.

Få en studietur til Spaniens storbyer med lærerige og sjove oplevelser

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Spanien, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

 

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk