• Studietur til Liverpool

    - Beatles, fodbold og bilindustri

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Liverpool

The Beatles, Liverpool FC og Everton FC er nok det de fleste forbinder med Liverpool. Men byen har faktiskt meget at byde på og er et godt og spændende valg til en studietur.

Byen historie går tilbage til år 1207 hvor Kong John udstedte tilladelsen til at anlægge en havn ved floden Mersy og siden da har havnen udviklet sig til at blive de næstvigtigste i England. Havnefronten langs Albert Dock er på UNESCO's verdensarvsliste.

Liverpool er en by med en meget stærk identitet og byen er kendt verden over for dets forbindelse med The Beatles. The Beatles fylder naturligvis meget i bybilledet og en studitur til Liverpool skal helt klart kombineres med et besøg på The Beatles Museet "The Beatles Story", eller en af turene i bandets fodspor rundt i byen.

Liverpool er en blanding af økonomisk opsving og nedtur igennem tiderne, med et klassisk engelsk centrum og boligkvarterer med rækkehuse så langt øjet rækker. Ikke desto mindre, så er byen rig på charme og atmosfære og har et stort historisk og kulturelt udvalg.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 1.995,-


Læs mere