• Studietur til Manchester

    Sprog, industrihistorie og fodbold

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Manchester

Fra industriby til pulserende storby

Manchester har de seneste mange år gennemgået en forvandling fra en gammel kedelig nordengelsk industriby til moderne, pulserende storby.

Manchester var i 18- og 1900 tallet drivkraften inden for industrien og byen var i mange år en af Englands førende industribyer. Historien har efterladt mange imponerende fabriksbygninger fra den tidliger storhedstid, mange af dem har i dag fået nyt liv i form af teater, museer eller andre kuylturelle tilbud til byens borgere og besøgende.

Den arkitoniske fusion imellem de gamle fabriksbygninger, blandet med moderne arkitektonisk tankegang, giver en helt sepciel stemning i byen, f.eks. det gamle Cotton Exchange er blevet farverigt renoveret og er et af byens førende teatere.

Manchester er Englands nordlige hovedstad og er i dag en moderne storby, med en bred vifte af forskellige seværdigheder og aktiviteter inden for den indistruelle udvikling og storhedstid, kultur og historie. Byen er også kendt for forbold og huser til daglige Manchester United og manchester City.

"Nabo" storbyen Liverpool er kendt for The Beatles, men Manchester er bestemt også med når det kommer til musikkens verden og byen har bl.a. fostret The Hollies, Take That, Morrissey og The Sex Pistols.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 1.875,-


Læs mere