• Fra kedelig industriby til pulserende storby

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Manchester

Fra industriby til pulserende storby

Manchester har de seneste mange år gennemgået en forvandling fra en gammel kedelig nordengelsk industriby til moderne, pulserende storby.

Manchester var i 18- og 1900 tallet drivkraften inden for industrien og byen var i mange år en af Englands førende industribyer. Historien har efterladt mange imponerende fabriksbygninger fra den tidliger storhedstid, mange af dem har i dag fået nyt liv i form af teater, museer eller andre kuylturelle tilbud til byens borgere og besøgende.

Den arkitoniske fusion imellem de gamle fabriksbygninger, blandet med moderne arkitektonisk tankegang, giver en helt sepciel stemning i byen, f.eks. det gamle Cotton Exchange er blevet farverigt renoveret og er et af byens førende teatere.

Manchester er Englands nordlige hovedstad og er i dag en moderne storby, med en bred vifte af forskellige seværdigheder og aktiviteter inden for den indistruelle udvikling og storhedstid, kultur og historie. Byen er også kendt for forbold og huser til daglige Manchester United og manchester City.

"Nabo" storbyen Liverpool er kendt for The Beatles, men Manchester er bestemt også med når det kommer til musikkens verden og byen har bl.a. fostret The Hollies, Take That, Morrissey og The Sex Pistols.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Manchester

Faglige besøg & seværdigheder i Manchester

Fra historiske museer til rundvisning i BBC media cityLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Manchester

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Manchester 5 dage / 4 nætter

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

1.875

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.275

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!